14-F: eleccions al Parlament de Catalunya amb totes les mesures sanitàries garantides

Última revisió 11-02-2021 14:35
11/02/2021

L’Ajuntament ha treballat amb els protocols de la Generalitat per garantir uns espais electorals segurs

El proper diumenge, 14 de febrer, se celebren les eleccions al Parlament de Catalunya. Tots els cardonins i cardonines hauran rebut a casa seva la targeta censal, que indica el punt de votació i la mesa concreta. S’aconsella dur-la el dia de les votacions, el proper 14 de febrer, per tal de ser indicats en cas de dubte, així com dur el sobre amb la papereta ja des de casa i així reduir el temps d’estada al col·legi electoral.

Mesures de seguretat garantides

L’Ajuntament ha treballat amb els protocols de la Generalitat per garantir uns espais electorals segurs. Els punts de votació a Cardona no han variat, i per tant seran el pavelló municipal i el casal de la Gent Gran de la Coromina. En el cas del pavelló, l’entrada serà per la Carretera del Miracle i la sortida pel passadís que dona entrada a la zona de la piscina. En el cas del casal de la Coromina, l’entrada serà pel Carrer Església i la sortida pel Carrer de la Mel.

D’aquesta manera, els punts d’accés i sortida seran independents per evitar el creuament de persones, i les cues d’espera es faran a l’exterior, respectant la distància d’1,5 metres. A l’interior, també hi haurà un espai d’1,5 metres entre els electors, entre els membres de les meses així com entre les meses dins el col·legi electoral.

La Policia Local de Cardona, Protecció Civil, personal de l’Ajuntament així com la col·laboració d’una dotació de Mossos d’Esquadra garantiran el compliment de les mesures que s’han adoptat per la jornada electoral.

 

Franges de vot recomanades

L’horari d’obertura dels col·legis electorals serà l’habitual de 9.00 a 20.00 h. Es recomana el seguiment de les següents franges horàries no obligatòries:

  • Col·lectius de risc: de 9.00 a 12.00 h.
  • Col·lectius de persones en quarantena: de 19.00 a 20.00 h.
  • Altres: de 12.00 a 19.00 h.

El Departament de Salut amplia la possibilitat de fer un test d’antígens als segons suplents. En aquest sentit, les persones que es trobin en aquest cas, poden demanar cita al CAP de Cardona portant el nomenament i la targeta sanitària. Si per algun motiu els titulars i primers suplents de les meses no han rebut cita, també poden demanar-la directament.