S'obre la preinscripció per la formació Brigada 2021

Última revisió 15-12-2020 14:19
15/12/2020

Es tracta d'un projecte de rehabilitació i manteniment del nucli antic de Cardona a través del programa "Treball als Barris"

L'Ajuntament de Cardona, a través de l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona i el Servei Connectem, organitza una formació per a vuit persones en manteniment polivalent i rehabilitació d'espais públics dins el projecte de rehabilitació i manteniment del nucli antic de Cardona que es fa mitjançant el programa Treball als Barris. 

La formació, destinada a vuit persones en matèria de construcció, electricitat o jardineria, entre d'altres, finalitzarà amb la incorporació i contractació de sis persones a la Brigada Municipal per realitzar les tasques de rehabilitació i manteniment del nucli antic de la vila.

Les persones interessades poden formular la preinscripció amb el compliment dels següents requisits: ser demandant d'ocupació no ocupat, no cobrar cap prestació contributiva d'atur i residir al nucli antic de Cardona. Per tramitar la preinscripció cAl enviar un correu electrònic a serveiconnectem@adlsolcar.cat indicant el nom, cognom, DNI i número de telèfon. A partir del mes de gener es posaran en contacte amb les persones interessades per tancar el procés d'inscripció.

 

Cartell
Cartell

Documents adjunts