La UBIC presenta la campanya "Enamora't" per Nadal pensant en el petit comerç

Última revisió 19-12-2020 16:36
19/12/2020

Enguany, s'ha apostat per una campanya a xarxes socials i cartellera sota el nom “Els clàssics de Nadal”, on es reflecteixen diverses situacions típiques del Nadal al municipi

La campanya de Nadal per aquest 2020-21 de la UBIC, la Unió de Botiguers i Comerciants de Cardona, va lligada enguany a “enamorar-se de les propostes del petit comerç i el seu tracte més proper, de proximitat.” Un any més, per segon consecutiu, la parella d’enamorats, l’Abdalà i l’Adalés, de la llegenda de la Torre de la Minyona, són els protagonistes de la dinamització de la campanya nadalenca de la vila.

Davant l’excepcionalitat del moment, marcada per la crisi de la pandèmia produïda per la Covid-19, s’ha apostat per una campanya a xarxes socials i cartellera sota el nom “Els clàssics de Nadal”, on es reflecteixen diverses situacions típiques del Nadal al municipi, i on la gent se senti identificada. La campanya, un any més, la protagonitzen l’Abdalà i l’Adalés, de la llegenda de la Torre de la Minyona.

A més, la campanya nadalenca de la UBIC compta amb més de 170 premis a través de rasques, que es poden aconseguir a les botigues de la UBIC a partir d’una compra mínima. Enguany, des de l’entitat, també s’ha incentivat als socis a decorar els aparadors de Nadal i premiar-los, per tal que el poble i el comerç llueixin més que mai.

Finalment, una de les novetats d’aquest any són els dècims de Nadal que es poden adquirir als punts de venda UBIC, amb el número 08261, el codi postal de la vila.

Des de l’Ajuntament de Cardona s’anima a tots els veïns i veïnes a comprar a Cardona, a donar vida al nostre comerç local.

 “Comprar a les nostres botigues és la millor manera de  contribuir a fer créixer el poble, enfortir el teixit comercial, donar dinamisme als carrers i fomentar l’ocupació local. Comprar a Cardona, ara i sempre, és vital pel futur del nostre poble”, assegura l’Alcalde, Ferran Estruch. En aquest sentit, durant el llarg d’aquest any, des l’Ajuntament i la UBIC, s’ha treballat diversos projectes i actuacions per tal d’ajudar als comerços, enfortir el teixit comercial i incentivar la compra local.

Imatge de la campanya
Imatge de la campanya