Deu sorteigs per a dues persones a un bar o restaurants de Cardona

Última revisió 23-12-2020 17:06
23/12/2020

El sorteig respon a una acció de suport i promoció als bars i restaurants de Cardona

És el moment de pensar en Cardona i en els nostres bars, cafeteries i restaurants, peça clau del desenvolupament local de la vila i actualment un dels sectors més afectats per les conseqüències de la crisi sanitària provocada pel coronavirus. La proximitat, el bon treball i l’experiència gastronòmica que ofereix el sector de la restauració i l’hostaleria a Cardona és única, fent de la vila una destinació excepcional.

Per tot això, des de Cardona Turisme i en coordinació amb l’Ajuntament de Cardona, s’ha organitzat deu sorteigs d’un àpat per a 2 persones al bar o restaurant de Cardona que més agradi, amb l’objectiu de promocionar de la gastronomia local i incentivar el sector. La gratuïtat serà vàlida en àpat de migdia, per a dues persones, de dilluns a divendres, i a consumir abans de l’11 de gener de 2021.

Per participar-hi hi ha temps fins el proper diumenge, 27 de desembre, a les 9h, comentant a la publicació d’Instagram de CardonaTurisme i compartint la publicació a les stories. El mateix 27 de desembre al migdia s’anunciaran els guanyadors.

 

 

 

Cartell de la promoció
Cartell de la promoció