L'Ajuntament obre un canal de Telegram per informar a la ciutadania de forma immediata

Última revisió 16-04-2021 11:04
16/04/2021

Tothom que vulgui accedir-hi s’haurà de descarregar l’aplicació i unir-se al canal 

L’Ajuntament de Cardona estrena un nou canal de comunicació a Telegram per difondre les notícies que es publiquen al web (www.cardona.cat) i alhora tota la informació de rellevància per als ciutadans com l'agenda cultural i d'activitats al municipi, anuncis oficials o emergències i últimes hores. D’aquesta manera, el Telegram se suma així a la resta de xarxes socials que ja s’utilitzen des de l’Ajuntament (Facebook, Twitter, Instagram i Youtube) per informar a la població.  L’objectiu d’aquest nou canal de comunicació és facilitar l’accés a la informació per a tota la ciutadania de manera més immediata.

Telegram és una aplicació de missatgeria instantània gratuïta que permet enviar i rebre missatges entre els usuaris. Alhora, i a través de canals que permet crear l’aplicació, es poden enviar missatges undireccionalment cap a les persones que s’hi hagin subscrit.

Tots aquells cardonins i cardonines que es vulguin unir al nou canal de Telegram de l'Ajuntament de Cardona en primer lloc, hauran de tenir descarregada aquesta aplicació al seu telèfon (versió tant per Android com per IOS). Un cop descarregada, han de buscar al cercador de l’aplicació: "Ajuntament de Cardona" i unir-se al canal, també es pot fer clicant aquest enllaç: https://t.me/ajuntamentcardona.

Imatge del canal de Telegram de l'Aj. Cardona
Imatge del canal de Telegram de l'Aj. Cardona