Cardona enllesteix les activitats del Casal Multiesportiu, l'Esplaia't i el Casal per a Joves per aquest estiu

Última revisió 28-05-2021 15:14
28/05/2021

Els tres casals d’estiu estan programats tenint en compte totes les mesures sanitàries

L’Ajuntament de Cardona ja té a punt les activitats per aquest estiu del Casal Multiesportiu i l’Esplaia’t, i se li suma una nova proposta per a joves: el Casal d’Estiu per a Joves. Malgrat la pandèmia de la COVID-19, s’han adoptat les mesures de protecció i seguretat que garantiran el bon funcionament d’aquestes activitats. Els tres casals ofereixen activitats educatives, d’oci i d’esport dirigides a infants i joves dels 3 als 16 anys.

Casal Multiesportiu

Un any més, la regidoria d’esports organitza una nova edició del Casal Multiesportiu, que tindrà lloc entre el 28 de juny i el 30 de juliol de 2021. Està adreçat a nois i noies de 7 a 16 anys, i oferirà activitats al medi natural (curses d’orientació, jocs de pistes, gimcanes, BTT) i futbol, bàsquet, jocs d’aigua i natació, entre d’altres.

Les inscripcions al Casal Multiesportiu estan obertes fins al 18 de juny i s’han de fer via telemàtica al següent enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd_oLCqDu3uTG3kHPKfe_CtHzWQDsrfXq4IGWeaQHTqR3COfQ/viewform?usp=sf_link

Cal omplir i enviar el document de mesures i protocol per al Casal Multiesportiu (adjunt l’arxiu, més avall de la notícia).

 

Els preus del Casal varien en funció de les setmanes: per 2 setmanes, 30€/setmana; per 3-4 setmanes, 23€/setmana i per 5 setmanes, 20€/setmana. A més, també s’ofereix un 10% de descompte a partir del segon germà i el tercer germà és gratuït.

 

Esplaia’t

L’edició d’aquest any de l’Esplaia’t també estarà adaptada d’acord a les mesures que s’han d’adoptar per la COVID-19. L’activitat es realitzarà sempre que hi hagi un mínim d'infants per setmana i que la situació i les autoritats sanitàries ho permetin, complint  totes les mesures de seguretat i higiene relatives al coronavirus. Les entrades i sortides seran esglaonades i els grups de convivència seran de fins a 10 participants.

L’Esplaia’t, que va adreçat a nens i nenes de 3 a 12 anys, es farà de dilluns a divendres de les 10 a les 13 hores, del 28 de juny al 13 d’agost.

Les inscripcions es poden fer fins el 15 de juny, de manera telemàtica, al següent enllaç: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSftTfHIXUViEHh2XTPz2bZWaRqyvwTdDBGXmhshLuUCQN-WuA/viewform

Per a qualsevol dubte o aclariment, podeu enviar un mail a esplaiat@cardona.cat

El preu és de 133€ set setmanes, 120€ (6 setmanes), 100€ (5 setmanes), 92€ (4 setmanes), 69€ (3 setmanes), 60€ (2 setmanes) i 30€ (1 setmana). Els germans gaudiran d’un 10% de descompte i a partir del tercer germà és gratuït.

 

Casal d’Estiu per a Joves

A l’estiu cardoní se li suma una nova proposta per al jovent: un Casal d'Estiu per a joves de 1r a 4t d’ESO, del 28 de juny al 30 de juliol (de 10h a 13h), on ells i elles són les protagonistes.

Es tracta d'un espai participatiu on poder decidir quines són les activitats que volen fer i que compta amb l'acompanyament de monitors/es i la col·laboració d'Espai Jove Cardona, en el qual podran fer diverses activitats durant les setmanes d'estiu: anar al riu, fer excursions, tallers, cinema,... i altres propostes que puguin sorgir. 

Els preus per setmana són: 30€ (1 setmana), 60€ (2 setmanes), 69€ (3 setmanes), 92€ (4 setmanes) i 100€ (5 setmanes).

Inscripcions fins el 15 de juny al següent formulari: https://forms.gle/BsaDfN74cVmAYKb68

 

*Documents adjunts a sota: caldrà omplir els documents requerits en cada cas i enviar-los a través del formulari de cada Casal. 

En el cas del Multiesportiu: cal omplir el document “Mesures i protocol de casal Multiesportiu”.

En el cas de l’Esplaia’t: cal omplir la declaració responsable per a famílies i el document “Autorització Esplaia’t”.

En el cas del Casal per a Joves: cal omplir la declaració responsable per a famílies i el document “Autorització Casal per a Joves”.

 

 

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu