Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. L'Ajuntament
  3. El Consistori
  4. Roser Montoriol i Vilajosana (Independent) - Govern
Anar a l'inici de la pàgina

Roser Montoriol i Vilajosana (Independent) - Govern

Roser Montoriol i Vilajosana
Càrrec
Segona Tinent d'Alcalde. Regidora-delegada d'Habitatge, Educació, Joventut, Igualtat i Participació Ciutadana
Grup municipal
ERC - Equip a Govern
Correu electrònic
montoriolvr@cardona.cat

Retribucions 2019-2023: 12.905,55 € bruts anuals i el 50% de dedicació (amb compatibilitat en el 50% restant de dedicació a la seva activitat professional). Les retribucions es percebran en catorze pagues, dotze corresponents a les mensualitats de l’any i les dues restants corresponents a les mensualitats de juny i desembre.

Declaració de béns i activitats

Nascuda a Cardona el 1986, és llicenciada en Psicologia, té un Màster en Musicoteràpia, un Postgrau en Atenció Primerenca, un Grau Professional de Música i un Postgrau en Educació Musical.

En l'àmbit professional, des del 2014 és professora i musicoterapeuta a l'Escola Municipal de Música Musicant, així com cap d'estudis a Musicant. Entre el 2014 i el 2017 va realitzar assessorament en estades terapèutiques a l'Auró, alberg especialitzat en oci inclusiu. Entre el 2013 i el 2014 també va oferir assessorament psicopedagògic i suport familiar a Caritas Cardona.

En les eleccions municipals del 2019 forma part de la candidatura d'Esquerra Republicana com a independent, ocupant el número 2 de la llista.


Tornar a: El Consistori

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat