Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. L'Ajuntament
  3. El Consistori
  4. Anna Maria Sala i Villaró (ERC) - Govern
Anar a l'inici de la pàgina

Anna Maria Sala i Villaró (ERC) - Govern

Anna Maria Sala Vilaró
Càrrec
Regidora-delegada d'Hisenda i Medi Ambient
Grup municipal
ERC - Equip a Govern
Correu electrònic
salava@cardona.cat

Retribucions 2019-2023: 10.324,44 € bruts anuals i el 40% de dedicació (amb compatibilitat en el 60% restant de dedicació a la seva activitat professional). Les retribucions es percebran en catorze pagues, dotze corresponents a les mensualitats de l’any i les dues restants corresponents a les mensualitats de juny i desembre.

Declaració de béns i activitats

Nascuda a Cardona, Anna Maria Sala és graduada social i treballa en un despatx professional de Manresa des del 2002.

És mare de quatre fills i està vinculada a diverses entitats del poble: pertany als Grallers de Cardona; és membre de la junta de la Comissió de Festes del Barri Nou; fins al moment de prendre possessió del càrrec de regidora al setembre del 2018, era secretària de l’Associació de Veïns de Cardona, constituïda el 2013, i membre de la junta de l'Albada, l'associació de suport contra el càncer de Cardona. També és militant d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), partit amb el qual hi està vinculada des del 2003.

Va prendre possessió del càrrec de regidora a mitjan mandat 2015-2019, al setembre del 2018, substituint Alfons Romero, que va renunciar a l'acta per motius personals.

El 2019 es presenta de nou a la llista d'Esquerra, ocupant el número 4. En el mandat 2019-2023 és nomenada regidora d'Hisenda i Medi Ambient.Anna Maria Sala Villaró, regidora delegada d'Hisenda i de Medi Ambient.

Xarxes socials:
• Twitter: @annam_sala
• Instagram: @annamsalavillaro


Tornar a: El Consistori

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat