Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2019
  5. El Cicle Gaudí porta aquest dijous fins a Cardona...
Anar a l'inici de la pàgina

El Cicle Gaudí porta aquest dijous fins a Cardona l’aclamada i premiada ‘Els dies que vindran’

Dimarts, 17 de Setembre de 2019

El Cicle Gaudí, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Cardona i amb la col·laboració del Cinema Amateur Cardoní, projecta aquest dijous 19 de setembre l’aclamada i premiada ‘Els dies que vindran’, la pel·lícula amb la qual Carlos Marqués-Marcet torna a la direcció després de ’10.000 km’ i ‘Tierra firme’.

‘Els dies que vindran’ és el minuciós relat de l’embaràs de la Vir (María Rodríguez) i del Lluís (David Verdaguer), que al llarg de nou mesos han d’aprendre a ser tres quan ni tan sols havien tingut temps d’aprendre a ser dos. Durant aquest temps, la vida d’aquesta parella barcelonina farà un gir enorme: viuran les seves pors i alegries, les seves expectatives i realitats, però també la manera en que aquest esdeveniment afecta a la seva relació i la manera en què s’enfronten a la vida que tenen davant seu.

Sense tòpics ni sentimentalismes i utilitzant l’embaràs real de la parella d’actors, s’explora la dificultat de compartir amb l’altre l’experiència profundament transformadora d’aquest procés.

La cinta va ser estrenada mundialment en el Festival Internacional de Cinema de Rotterdam. A l’Estat espanyol es va estrenar al Festival de Màlaga, on va obtenir 4 premis, incloent el de millor pel·lícula, millor director i millor actriu. A les sales es va estrenar aquest passat 28 de juny.

La projecció es farà al Teatre dels Catòlics i s’iniciarà a dos quarts de nou del vespre. Les entrades tenen un preu de 4,5 euros. Els menors de 18 anys, els majors de 65 i els que tinguin el Carnet Jove tenen un preu especial de 3 euros i es fa un 2x1 per als posseïdors de la targeta del Club de la Vanguardia. També hi ha la possibilitat de comprar un pack de quatre pel·lícules a 12 euros.

La pel·lícula no està recomanada per a menors de 16 anys.

*Més informació a https://www.ciclegaudi.cat/cartellera/els-dies-que-vindran/


Tornar a: Setembre, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat