Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2016
  5. S’instal·len cinc reductors de velocitat per mi...
Anar a l'inici de la pàgina

S’instal·len cinc reductors de velocitat per millorar la seguretat viària a Cardona

Divendres, 30 de Setembre de 2016 esquenaase

Aquesta setmana s’han començat a instal·lar a diversos punts de Cardona elements reductors de velocitat, coneguts com esquena d’ase, per tal de millorar la seguretat viària del municipi.

Els punts on es faran aquestes instal·lacions són l’Avinguda Rastrillo, on n’hi van dos, un al davant del pavelló municipal, un altre a la carretera del Miracle, abans de la font del Vall, i per últim, un a la Coromina, al carrer Sant Jordi, davant de l’escola Joan de Palà.

Les esquena d’ase s’instal·len abans del pas de vianants i d’aquesta manera el conductor redueix la velocitat. Amb aquesta actuació es pretén reforçar la seguretat viària i minimitzar riscos en les zones més problemàtiques pel que fa al trànsit.

A part d’aquesta actuació, també es senyalitzarà l’entrada del camí Nou, a la carretera del castell, amb reductors de velocitat i senyalització vertical a banda i banda.

Aquest és un dels treballs de millora de la seguretat viària a trams urbans amb risc d’accidentalitat que realitza la Diputació a diferents poblacions, que ha subvencionat quatre dels elements reductors. El cinquè, el que s’instal·la a la Coromina, va a càrrec de l’Ajuntament de Cardona.

Per la regidora de mobilitat, Maite Barrera, amb aquestes actuacions “fem un pas endavant per a la millora de la seguretat dels vianants en punts claus de gran afluència”.


Tornar a: Setembre, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat