Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2016
  5. Cardona participa al Dia Mundial del Turisme i a l...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona participa al Dia Mundial del Turisme i a la trobada d’agents turístics Buy Catalunya

Dijous, 29 de Setembre de 2016 buyturisme2016

Una delegació de Cardona encapçalada per l’alcalde, Ferran Estruch, el regidor de turisme, Josep Tristany, i la directora de la Fundació Cardona Històrica, Anna Poza, van ser presents a “El Sopar de les Estrelles“, en el marc del Dia Mundial del Turisme a Catalunya, organitzat per l’Agència Catalana de Turisme.

L’esdeveniment va aplegar més de 600 professionals del sector turístic català i prescriptors internacionals i va comptar amb l’assistència dels premiats als Guardons del Turisme de Catalunya 2016.

D’altra banda, ahir dimecres va tenir lloc al centre de convencions internacional de Barcelona el Buy Catalunya una trobada entre agents de turisme, que es fa cada dos anys, de caràcter multiterritorial i multiproducte, en què hi és present tota l’oferta turística catalana del territori.

El Buy Catalunya, que aplega prop de 200 empreses catalanes i 150 turoperadors de 25 mercats internacionals, té com a objectiu posar en contacte els empresaris catalans amb els turoperadors i altres canals intermediaris amb el públic final. Aquest contacte es fa a través d’entrevistes, amb una durada de 15 minuts.

Els turoperadors que hi assisteixen, a més a més, visiten personalment diferents indrets del territori. Aquest és, per a molts d’ells, un primer pas per programar després la destinació en els seus catàlegs i webs.

Els operadors participants se seleccionen curosament i són convidats per l’Agència Catalana de Turisme a través dels seus Centres de Promoció Turística.


Tornar a: Setembre, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat