Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2016
  5. Cardona s’incorpora al Consell de Coordinació P...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona s’incorpora al Consell de Coordinació Pedagògica de la ciutat de Barcelona

Divendres, 23 de Setembre de 2016 firmaweb

Aquest conveni permet a Cardona divulgar i promocionar les activitats educatives de turisme a tots els centres educatius de Barcelona i arreu del país.

Ahir dijous dia 22 de setembre es va signar el conveni de col·laboració entre la Fundació Cardona Històrica i l’Institut Municipal d’Educació (IMEB) de l’Ajuntament de Barcelona al Saló Lluís Companys de l’Ajuntament de Barcelona.

El conveni de col·laboració implica que Cardona entra de ple en el Consell de Coordinació Pedagògica, impulsat per l'IMEB. Aquest aplegava fins ara 155 institucions i entitats ciutadanes que ofereixen activitats educatives per a escolars.

A partir d’ara, les visites i activitats educatives que gestiona la Fundació Cardona Històrica (Muntanya de Sal, Castell i Centre Històric) seran visibles al portal del Consell i es promocionaran a tota la comunitat educativa de Catalunya, assolint la màxima promoció i divulgació per tot el territori.

El conveni implica també una formació contínua per als professionals de la gestió turística i educativa de Cardona per part de l’IMEB, l’ intercanvi entre professionals, a més de promoure i millorar el coneixement mutu i possibilitar formar part del plenari del Consell.

Compromís social

Per tal d’afavorir la igualtat d’oportunitats en l’accés a la cultura i la descoberta del patrimoni i evitar desequilibris discriminatoris, Cardona es compromet a posar en oferta un determinat nombre de visites i activitats educatives per aquells centres educatius de la ciutat de Barcelona que prèvia gestió del Consell ho requereixin.

L’alcalde, Ferran Estruch, manifesta que “és un pas de gegant ja que aquest conveni amb l’Institut municipal d’educació de Barcelona, institució de referència en educació, ens permet divulgar i posicionar activitats de la Fundació Cardona Històrica a tots els centres educatius tant de Barcelona com de Catalunya i això ens dóna una visibilitat excepcional”.


Tornar a: Setembre, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat