Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2016
  5. L’Ajuntament concedirà ajuts des de 600 euros f...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament concedirà ajuts des de 600 euros fins a un màxim de 2.000 euros per a la creació de noves activitats econòmiques a Cardona.

Divendres, 23 de Setembre de 2016 subvencio

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cardona continuarà gestionant un fons de 15.000 euros destinat a fomentar l’emprenedoria i a incentivar la creació de noves activitats econòmiques al municipi.

El programa, que ja és el quart any que es desenvolupa a Cardona, consta de dues línies de subvencions. La primera línia preveu la concessió d’ajuts econòmics a aquelles activitats de negoci de nova creació que s’implantin en locals de planta baixa als nuclis antics de Cardona i la Coromina, mentre que la segona línia d’ajuts es destinarà a les noves activitats econòmiques que s’instal·lin al municipi.

L’ordenança reguladora dels ajuts preveu, per la primera línia, la concessió d’un ajut del 50% del pressupost fins a un màxim de 1.200 euros per sol·licitud i, per la segona línia, un ajut del 50% del pressupost fins a un màxim de 600 euros. A més ambdues línies de subvenció es podran completar fins a 800 euros més segons la inversió realitzada per l’obertura de la nova activitat empresarial, la creació de llocs de treball o el lloguer o compra d’un local.

Amb aquest programa d’incentius, des de l’any 2013 s’han concedit un total de 27 subvencions per al foment de l’emprenedoria i la implantació de noves activitats econòmiques a Cardona i la Coromina.

Enguany, els nous emprenedors que hagin iniciat la seva activitat econòmica durant el 2016 al municipi, podran sol·licitar aquests ajuts presentant la documentació corresponent al Registre de l’Ajuntament de Cardona abans del 31 de desembre.

Cliqueu aquí per a més informació.


Tornar a: Setembre, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat