Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2016
  5. Cardona tanca la Festa Major amb una gran participació
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona tanca la Festa Major amb una gran participació

Dimecres, 21 de Setembre de 2016 Fmajorboixaderaweb

Cardona va posar aquest diumenge el punt i final a la seva Festa Major 2016 amb el festival còmic -taurí, a benefici de la residencia de la 3a edat Sant Jaume.

A més, en coincidir amb el 18 de setembre, al matí es va dur a terme l’acte de commemoració, amb una ofrena floral al monument de l’11 de setembre, seguit d’un parlament de l’alcalde, Ferran Estruch, i amb el ball de l’àliga, acompanyat de la Banda de música de Cardona.

Pel que fa als corre de bou, el diumenge ha estat el dia de més afluència de públic, amb una assistència de més de mil dues-centes persones, seguit del dissabte amb més de mil persones i el dilluns amb gairebé nou-centes persones.

Centenars de persones han assistit als diversos concerts programats durant la festa gran, entre els quals n’han destacat els de l’orquestra Di-Versiones, la Banda de Música de Cardona i la Principal de la Bisbal.

També va aplegar molt públic el clàssic pregó de Festa Major que aquest any va anar a càrrec del patinador cardoní Pere Marsinyach. Els concerts de la nit de l’Empalme es van haver de cancel·lar després de només una hora de concert del grup Boikot a causa de la forta pluja, i grups com Kòdul o Txingao no van poder actuar.

Com ja ve sent habitual en els últims anys, els balls de l’àliga acompanyant al ball de bastons o a les autoritats ha congregat una gran afluència de públic. També han tingut un bon seguiment totes les activitats adreçades al públic infantil, com la trobada de gegants, les animacions i encierros infantils.

Tot i l’assistència massiva de públic aquests dies, les festes han transcorregut amb total normalitat, civisme i festivitat.

Des de l’Ajuntament de Cardona volem agrair la feina de totes les persones, entitats i comissions que han fet possible la Festa.


Tornar a: Setembre, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat