Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2016
  5. El Fòrum del Talent Solsona i Cardona porta a Sol...
Anar a l'inici de la pàgina

El Fòrum del Talent Solsona i Cardona porta a Solsona aquest dimecres l’economista i politòleg Joan Subirats

Dimarts, 20 de Setembre de 2016 subiratsforumtalent

La xerrada tindrà lloc a les vuit del vespre al saló de les Homilies d’Organyà de la Biblioteca Carles Morató

Demà dimecres, dia 21, el Fòrum del Talent Solsona i Cardona reprèn l’activitat després del parèntesi estival amb una ponència a càrrec de l’economista i politòleg Joan Subirats, La gestió del canvi: innovació social i nous models empresarials i organitzatius. Competir o compartir?

Treballar en xarxa, crear valor compartint i entomar els canvis en les persones i les organitzacions envers l’autonomia i, alhora, la interdependència són experiències a les quals mena la nova realitat social sorgida del canvi tecnològic. En aquest sentit, Joan Subirats parlarà al Fòrum del Talent de les noves perspectives per a la innovació social i formes més compartides de general valor.

Doctor en Ciències Econòmiques i catedràtic de Ciència Política, Subirats és investigador de l’Institut del Govern i Polítiques Públiques de la Universitat Autònoma de Barcelona i col·labora habitualment en diversos mitjans de comunicació, entre els quals hi ha El País i El Periódico.

Inscripcions
Tot i que no és obligatòria, l’organització agrairà la inscripció prèvia dels assistents. Es pot cursar a través del web www.adlsolcar.cat, per correu electrònic a forum@adlsolcar.cat, o bé per telèfon al 973481009 o 938692287.

A banda de la sessió de demà, fins el desembre hi ha programades tres ponències més i un taller sobre habilitats per a l’emprenedoria.

El Fòrum del Talent Solsona i Cardona, finançat pel SOC en el marc del programa d’acompanyament a la planificació estratègica, té per objectiu repensar el model socioeconòmic del territori a partir d’espais de reflexió conjunta dels sectors públic i privat oberts a tota la ciutadania.


Tornar a: Setembre, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat