Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2016
  5. Demà dijous El rei borni donarà el tret de sortida al Cicle Gaudí
Anar a l'inici de la pàgina

Demà dijous El rei borni donarà el tret de sortida al Cicle Gaudí

Dimecres, 14 de Setembre de 2016 reiborniweb

El Cicle Gaudí arranca demà al teatre Els Catòlics de Cardona a les 20.30 h.

El rei borni, adaptació al cinema de l’obra teatral també escrita i dirigida per Marc Crehuet i interpretada pels mateixos actors (Alain Hernández, Miki Esparbé, Betsy Túrnez i Ruth Llopis), serà el títol que inaugurarà el Circuit estable de cinema català, una iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

El rei borni va arribar a la cartellera el passat mes de maig i recentment va ser premiada al Festival Internacional de Cinema en Català (Fic-Cat). En David és un policia antiavalots que ha rebentat l’ull d’un manifestant amb una pilota de goma. La casualitat provoca que aquest manifestant, l’Ignasi, es presenti una nit a casa seva. Així comença una comèdia àcida i molt negra sobre la fragilitat, les conviccions, la naturalesa dels rols socials i la recerca de la veritat.

El tercer dijous de cada mes, de setembre a desembre, el Cicle Gaudí portarà un títol de la collita cinematogràfica recent de l’any a una població per cada comarca de la província de Barcelona.

Un comitè format per distribuïdors i exhibidors ha seleccionat 5 títols de la producció catalana de l’any. A més d’El rei borni, es podran veure La propera pell, Cerca de tu casa o 100 metros. També es presentarà una pel•lícula per a televisió, Ebre, del bressol a la batalla.

Preus | Entrada general: 4,5€ | Entrada menors de 18 anys i majors de 65 anys: 2,5 € | Pack 4 pel·lícules: 12 €

Més informació a www.ciclegaudi.cat


Tornar a: Setembre, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat