Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2016
  5. El Servei Connectem ofereix un nou curs de formaci...
Anar a l'inici de la pàgina

El Servei Connectem ofereix un nou curs de formació per donar eines per l’ocupació

Divendres, 9 de Setembre de 2016 cursconnectemset2016

El centre cívic de Cardona acollirà aquest mes de setembre un nou curs dedicat a millorar les competències personals i professionals a l'hora de buscar feina. El curs, que organitza el Servei Connectem de l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, és totalment gratuït.

“Si la crisi et dóna llimones, fes llimonada. Troba oportunitats on altres veuen adversitats. Resiliència motivadora”,es centrarà en la preparació d’aquelles persones que no tenen clar el seu objectiu professional, en quant a l’actitud i visió a l’hora de cercar feina. També pretén ajudar als participants a ampliar perspectives i a ser més creatius a banda d’aprendre a reinventar-se i a buscar solucions.

El curs, que consta de 10 hores, es durà a terme els dies 28, 29 i 30 de setembre de 9.15 h. a 12.45 h. La formació està dirigida als usuaris del Servei Connectem, concretament a aquells que no tenen clar el seu objectiu professional, i la impartirà la tècnica Roser Sellés.

Les places del curs són limitades i cal fer les inscripcions per telèfon al 93 869 22 87/93 869 10 00 o per correu electrònic a l'adreça serveiconnectem@adlsolcar.cat indicant nom i cognoms, DNI, telèfon de contacte i correu electrònic.

El curs està finançat per l'Ajuntament de Cardona i la Diputació de Barcelona.


Tornar a: Setembre, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat