Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2016
  5. Ja ha sortit el programa de la Festa Major
Anar a l'inici de la pàgina

Ja ha sortit el programa de la Festa Major

Divendres, 2 de Setembre de 2016 FM2016web

El programa de Festa Major de Cardona 2016, que se celebrarà els propers dies 10, 11, 12 i 13 de setembre, es va començar a distribuir ahir a les llibreries de la vila i es pot adquirir al preu de 3,5 €.

L’edició d’aquest any incorpora, a més, un article sobre La Festa de St. Ramon coincidint amb la 50a Festa Major del Castell i un text sobre el 75è aniversari del retorn de les relíquies dels sants màrtirs Celdoni i Ermenter. També s’hi pot trobar un escrit d’agraïment de Mercè Estruch pels 20 anys d’agutzil del corre de bou i un article sobre el 25è aniversari del sopar- concert de dissabte de Festa major de Cardona.
Els actes de Festa Major començaran el proper dimarts dia 6 de setembre a les 21 h. amb el Pregó Institucional que aquest any va a càrrec de Mn. Antoni Guixé, rector de la parròquia de Cardona.

Els actes continuaran ja el divendres amb la Nit de l’Empalme que comptarà amb les actuacions dels grups Boikot, Kòdul i Txingao, guanyadors de l’edició del concurs de grups de l’Empalme 2016, a més de la festa de Music-on.

L’endemà dissabte la jornada començarà amb el primer Encierro i el tradicional repic de campanes. A la 1 del migdia es celebrarà l’acte de commemoració de la Diada i l’ofrena floral al baluard de Sant Llorenç.

Ja a la tarda seguiran els actes tradicionals de la festa amb el Ball de Bastons, la processó de la Mare de Déu del Patrocini i els balls de l'Àliga. A més, el corre de bou de dissabte manté el concurs d’anelles, iniciat l’any passat.

La Festa Major d’enguany continua oferint actes per als més joves, com la trobada de gegants el diumenge i els corre de bous infantils i espectacles infantils la resta de dies, incloent un concert infantil amb The Pinker Tones el dimarts a la tarda.

El concert i ball del dilluns, que són gratuïts, es faran de nou al pavelló i comptarà amb l’actuació de l’orquestra La Principal de la Bisbal. Com a novetat, aquest any, el dimarts a la tarda la Firabar Big Band oferirà un concert a la plaça de bous. El tradicional castell de focs clourà la Festa Major de Cardona 2016 el dimarts a les 10 de la nit.

Tots els actes de la Festa Major, excepte el Corre de Bou, són gratuïts.

CLIQUEU AQUÍ PER VEURE EL PROGRAMA D’ACTES DE LA FESTA MAJOR 2016


Tornar a: Setembre, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat