Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2016
  5. Aquest cap de setmana arrenca una nova edició de la Setmana de la Joventut
Anar a l'inici de la pàgina

Aquest cap de setmana arrenca una nova edició de la Setmana de la Joventut

Dijous, 1 de Setembre de 2016 castellsorra

El torneig de 3x3 de bàsquet que organitza el Club de bàsquet Cardona inaugurarà aquest dissabte la Setmana de la Joventut d’enguany. La competició tindrà lloc de 4 a 2/4 de 9 del vespre a la plaça de la Fira. Seguidament, es farà un electroencierro amb Sebastian Rodríguez DJ, que consistirà en la baixada des de Sant Miquel fins a la plaça de bous simulant un encierro.

L’endemà diumenge, a les 10 de la nit hi haurà una sessió de Cinema a la Fresca, organitzada per Cardona Jove i el Cinema Amateur Cardoní en què es projectarà la pel·lícula Inside Out.

Dilluns continuaran les activitats a 2/4 de 6 de la tarda amb el popular concurs de castells de sorra i més tard, a les 10 de la nit, una gimcana esportiva. Dimarts a les 6 de la tarda es farà una xocolatada seguida d’una Festa Holy, també coneguda com a festival dels colors. Ja a la nit, a 2/4 de 10, es farà una cursa d’orientació per a majors de 14 anys, que és una altra de les novetats d’aquest any.

Per acabar, el dimecres a les 6 de la tarda tindrà lloc la segona edició del concurs de música a la plaça de bous. El concurs tindrà com a premi pel grup guanyador poder actuar a la Nit de "l'Empalme" de l'any 2017.

Clica aquí per veure el cartell de la Setmana de la Joventut.

Festa Penya Barcelonista de Cardona

El dijous 8 de setembre, la Penya Barcelonista de Cardona celebrarà la seva festa anual. Els actes començaran a les 5 de la tarda amb un col·loqui tertúlia esportiva sobre el Barça amb Pere Escobar, José Luís Carazo i Quique Guasch. A 2/4 de 7 es farà una cercavila amb els Grallers de Cardona i el gegantó de l’avi del Barça. Seguidament, a 2/4 de 8 començarà la botifarrada. Els actes continuaran amb un ball amenitzat per Elisabeth Majoral i a les 10 de la nit hi haurà un concert del grup Vizuri.


Tornar a: Setembre, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat