Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2016
  5. Es presenta el curs de capacitació de promotors de salut
Anar a l'inici de la pàgina

Es presenta el curs de capacitació de promotors de salut

Dissabte, 29 d'Octubre de 2016 promotors

Avui dissabte s'ha presentat al parc del Miracle una nova edició del curs de capacitació de promotors de salut que forma part del programa Healthy Communities, en el marc del projecte Cardona Integral que duen a terme l’Ajuntament de Cardona junt amb la Fundació SHE.

Aquest curs pretén capacitar els participants per assumir el rol de promotors de salut en el programa Healthy Communities de Cardona. El curs constarà de 10 sessions de treball de 90 minuts cada una i 1 sortida final de 2 hores.

Alguns dels temes que es tractaran són la promoció de la salut i les etapes de la vida, addiccions i promoció de la salut, alimentació saludable i com planificar, dissenyar i dinamitzar esdeveniments esportius entre altres.

El curs es durà a terme els dilluns i els dijous durant els dies 7, 10, 14, 17, 21, 24 i 28 de novembre, i els dies 1, 12 i 15 de desembre, i oferirà un total de 25 places.

Les inscripcions es poden fer online a https://docs.google.com/forms/d/1fNaJMO4TinzNSeIQwU09oIzngxRKP3PyKUdXvtrzQeE/edit o bé omplint la butlleta d’inscripció que hi trobareu i dipositant-la a la bústia de Cardona Integral situada a l’entrada de l’ajuntament fins el dia 2 de novembre.


Tornar a: Octubre, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat