Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2016
  5. Demà s’inauguren les millores del parc del Miracle
Anar a l'inici de la pàgina

Demà s’inauguren les millores del parc del Miracle

Divendres, 28 d'Octubre de 2016 parc1

Demà a les 12.15 h. s’inauguraran les millores que l’Ajuntament de Cardona ha fet al parc del Miracle i que han comptat amb la col•laboració de la Fundació SHE i del grup de pares Recuperem el parc.

Entre les millores que ha fet l’Ajuntament en destaca una zona lúdica per als més petits en un tancat de fusta on s’hi ha instal•lat un tobogan, una caseta, una molla individual i un tub per gatejar. A més, s’ha fet el reg i l’enjardinament nou, a banda de la reparació dels lavabos. També s’ha posat dues taules de picnic a la zona de dalt i s’ha canviat la gespa i els bancs del parc.

La Fundació SHE també ha col·laborat en les millores del parc del Miracle amb dos grafits, preses d’escalada per als nens i fent-hi activitats a l’estiu per dinamitzar el parc junt amb el consistori cardoní.

L’acte d’inauguració es farà en el marc de la segona trobada comunitària del projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural de l’obra social La Caixa que duen a terme l’Ajuntament de Cardona junt amb la Fundació SHE.

L’acte de demà començarà a les 10.30 h amb un esmorzar saludable i, seguidament, es presentarà la programació comunitària del projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural. A més,es presentarà un nou curs de promotors de salut, en el marc del projecte Cardona Integral. L’acte finalitzarà amb un espectacle d’animació infantil.


Tornar a: Octubre, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat