Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2016
  5. A punt per la Fira de la Llenega de Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

A punt per la Fira de la Llenega de Cardona

Divendres, 21 d'Octubre de 2016 llenega16

Cardona acollirà la vint-i-quatrena edició de la Fira de la Llenega el diumenge 30 d’octubre

El certamen comptarà amb tot tipus d'activitats dedicades al món dels bolets i amb propostes per a tots els gustos i edats. Degustacions, venda i exposicions de bolets farciran la propera edició del certamen que també oferirà propostes culturals, concursos, música i activitats infantils.

Durant el matí el centre de la vila s’omplirà de parades de venda de bolets i de productes artesanals, a més el comerç local participarà de la Fira traient les seves parades al carrer i com cada diumenge hi haurà mercat setmanal.

Es podrà visitar l'exposició de diverses varietats de bolets del país, realitzada amb el suport de l’Agrupació Micològica Berguedana. La Fira comptarà, també, amb els tradicionals concursos de bolets, que premiaran la llenega més gran i el bolet més original, i el concurs de conserves amb bolets que oferirà premis a la millor conserva en sal, en oli i en vinagre.

A banda d’aquestes activitats, els grups musicals El Toll, Grallers de Cardona i Colla de Xirimiters i Tabaleters El Montgó amenitzaran la jornada amb actuacions pels diferents carrers i places de la vila. Les actuacions musicals pel matí es completaran amb una ballada de country a càrrec de Granger’s del Berguedà i per la tarda, La Taverneta oferirà un concert d’havaneres.

Per la seva banda, la Fundació Cardona Històrica projectarà al Centre Cardona Medieval l’audiovisual “Els Cardona, senyors de la sal” i realitzarà visites guiades pel centre històric.

La Fira compta també amb el Festival infantil "Tocats del bolet" dedicat als més petits. A més de participar al Concurs infantil de buscar bolets, els més menuts podran jugar amb diversos jocs infantils i gaudir de l'espectacle que oferirà la companyia Pengim – Penjam.

PROGRAMA FIRA DE LA LLENEGA 2016

BASES DELS CONCURSOS DE BOLETS


Tornar a: Octubre, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat