Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2016
  5. Convocatòria oberta per a la contractació tempor...
Anar a l'inici de la pàgina

Convocatòria oberta per a la contractació temporal de 5 joves de Cardona a través de Garantia Juvenil

Dijous, 20 d'Octubre de 2016 ajunt

L’Ajuntament de Cardona ha sol·licitat acollir-se a una convocatòria de subvencions per contractar durant sis mesos a jornada complerta 5 joves amb titulació universitària, graus de formació professional de grau mitjà o superior o un certificat de professionalitat. Es vol fer a través de la línia de subvencions destinada a incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

Les persones destinatàries han de ser beneficiàries del Sistema nacional de Garantia Juvenil, estar inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO) al servei públic de Catalunya (SOC) i acreditar la formació requerida (títol universitari, CFGM o CFGS o certificat de professionalitat).

Els joves de Cardona interessats en aquesta convocatòria, es poden inscriure al registre de Garantia Juvenil a les dependències del Consell Comarcal del Solsonès de dilluns a divendres de 8 a 15 h., demanant per la tècnica impulsora del programa ( Carme Fernandez - 973.48.20.03 ext.: 136 ), o bé, a la Cambra de Comerç de Manresa, tots els matins de 9 a 13 h., i dimarts i dijous a la tarda, també demanant cita prèvia per telèfon al 93 872 42 22.

Aquesta oferta de feina està íntegrament supeditada a l’atorgament de la subvenció per part del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).


Tornar a: Octubre, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat