Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2016
  5. Cerca de tu casa arriba al Cicle Gaudí el 20 d’octubre
Anar a l'inici de la pàgina

Cerca de tu casa arriba al Cicle Gaudí el 20 d’octubre

Divendres, 14 d'Octubre de 2016 CDTCweb

El Cicle Gaudí, circuit estable de cinema en català, torna el proper dijous a Cardona amb la projecció de la pel·lícula musical sobre el drama dels desnonaments Cerca de tu casa. El productor, Loris Omedes, i l’actriu, Montse Morillo, molt coneguda pel seu paper de Maribel a la sèrie de TV3 La Riera, seran presents al teatre Els Catòlics per presentar la sessió, que en aquesta ocasió serà a les 21.30 h.

Cerca de tu casa és una història de lluita, solidaritat i esperança dirigida per Eduard Cortés i interpretada per Sílvia Pérez Cruz, Oriol Vila, Lluís Homar, Adriana Ozores, Ivan Massagué i Montse Morillo. La seva protagonista és una jove de trenta anys, Sònia, que després de perdre la feina no pot fer front al pagament de la hipoteca; també l’empleat de l’oficina bancària que s’enfronta al drama de deixar sense casa als seus veïns de tota la vida i un policia que viu turmentat perquè ha de treure a famílies senceres dels seus pisos i deixar-les al carrer.

Prop de 1.200 espectadors van gaudir el passat mes de setembre d’El rei borni, pel·lícula inaugural del Cicle Gaudí, una iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. La implicació dels 12 ajuntaments de la província de Barcelona, l’emoció de tornar a veure cinema en pantalla gran en les ciutats que ja no en tenen i la possibilitat de poder gaudir d’una pel·lícula catalana d’estrena recent a prop de casa van permetre aquest èxit rotund de la primera sessió, que va aplegar més de 90 persones a Cardona.

En els pròxims mesos, el Cicle programarà La propera pell, 100 metros i Ebre, del bressol a la batalla. Una tardor de cinema de proximitat, amb pel·lícules d'estrena recent i probables candidates als Premis Gaudí, que busca conquerir nous públics per a la producció catalana.

Més informació a www.ciclegaudi.cat


Tornar a: Octubre, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat