Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2020
  5. La Biblioteca Marc de Cardona reobre les portes a...
Anar a l'inici de la pàgina

La Biblioteca Marc de Cardona reobre les portes a partir d’aquest dijous amb algunes limitacions

Dilluns, 25 de Maig de 2020

D’acord amb les indicacions del Ministeri de Sanitat, durant la primera fase de desconfinament les biblioteques només podran oferir el servei de préstec i retorn de documents i el d'informació bibliogràfica i bibliotecària. Aquests serveis, però, s’hauran de prestar en unes condicions especials per garantir les mesures d’higiene i seguretat: els usuaris no podran accedir directament a la col·lecció i tampoc podran utilitzar la biblioteca per a la consulta ni per a l’estudi. Tampoc es poden utilitzar els ordinadors públics ni s’ofereix el servei de préstec interbibliotecari.

La bústia exterior de retorn quedarà habilitada i tots els documents retornats s’emmagatzemaran i es deixaran en quarantena durant 14 dies. S’amplia el termini de retorn de documents fins el 31 de juliol i la recollida de reserves fins el dia 22 de juny. El servei de préstec es farà demanant cita prèvia per telèfon, per correu electrònic o omplint un formulari on-line.

D’aquesta manera, l’horari de la biblioteca durant aquesta fase serà: dilluns, dimarts, dijous i divendres de 16 a 20:00h. i dimecres de 10 a 14:00h. Per demanar cita prèvia caldrà trucar al telèfon 93 868 49 38 o escriure al mail b.cardona@diba.cat

Els usuaris que vagin a la Biblioteca hauran de col·laborar i complir amb totes les mesures de prevenció aplicades, respectant la distància de seguretat de dos metres i les mesures d’higiene, fent ús del gel hidroalcohòlic que trobaran abans d’accedir a les instal·lacions. Serà obligatòria la utilització de mascaretes per part dels usuaris. Tanmateix, es recomana portar la bossa de casa.

Malgrat les biblioteques tornin a obrir les seves portes, continuarem reforçant l’oferta de documents electrònics a la plataforma eBiblio i les activitats virtuals que s'han posat en marxa durant aquests mesos de confinament.


Tornar a: Maig, 2020

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat