Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2018
  5. La Fira Medieval/Festa de la Sal convoca una nova edició del concurs fotogràfic
Anar a l'inici de la pàgina

La Fira Medieval/Festa de la Sal convoca una nova edició del concurs fotogràfic

Dimarts, 29 de Maig de 2018

L’Ajuntament de Cardona i la Comissió Organitzadora de la Fira Medieval/Festa de la Sal, que se celebra a Cardona aquest cap de setmana (2 i 3 de juny), organitzen una nova edició del concurs fotogràfic en el marc del certamen, en el qual, per sisena vegada, es farà entrega del Premi Jaume Porredon, que com a objectius fomentar l’afició per la fotografia i incrementar la participació popular. La iniciativa compta amb la col·laboració de Fotografia Boixadera, Marc Ramonet Fotògraf i d’Els Amics d’en Jaume.

La temàtica del concurs se cenyeix en exclusiva a la Fira Medieval. Cada concursant podrà presentar una, dues o tres fotografies com a màxim, que poden ser fetes amb càmera digital, amb el mòbil o amb tauleta.

Les fotografies han de ser originals i inèdites, fetes entre els dies 2 i 3 de juny de 2018. Es poden passar digitalment en format JPG, a través de correu electrònic, on se’ls assignarà un número, per tal que el jurat no pugui saber-ne l’autoria en el moment de fer-ne la selecció. El lliurament serà al correu electrònic concursfestasalcardona@gmail.com fins el proper dimecres 6 de juny a les 24 h.

El primer premi, ofert per Amics de Jaume Porredon, serà de 200 euros; el segon premi, també ofert per Amics de Jaume Porredon, serà de 150 euros, i els tres tercers premis —oferts per Fotografia Boixadera, Marc Ramonet fotògraf i l’Ajuntament de Cardona— consisteixen en vals de fotografia i en un sopar per a dues persones. L’entrega de premis es farà el dissabte 9 de juny a les 11 del mati, al teatre “Els Catòlics” de Cardona, on es farà també l’acte d’homenatge al senyor Jaume Porredon.

Poden consultar les bases del concurs aquí.

Poden consultar el programa de la Fira aquí.


Tornar a: Maig, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat