Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2018
  5. Cardona inaugura una mostra dedicada a les empreses del territori
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona inaugura una mostra dedicada a les empreses del territori

Dimarts, 29 de Maig de 2018

Aquest dimarts dia 29 de maig s’ha inaugurat l'exposició "Made in SolCar" per donar a conèixer les empreses, a través dels seus productes, i les oportunitats laborals al territori de Cardona, Solsona i rodalies. La presentació ha comptat amb la presència de l'alcalde de Cardona, Ferran Estruch, del regidor de Promoció Econòmica, Josep Tristany, i de la directora de l'Agència de Desenvolupament Local de Cardona i Solsona, Glòria Domínguez.

Aquesta acció, organitzada per l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona (ADLSOLCAR) en el marc de la Setmana de l’Ocupació, sorgeix de la demanda de les pròpies empreses. El seu objectiu és que les persones, en especial els joves, coneguin les empreses que hi ha al nostre territori i les seves demandes a nivell de professionals i de competències, per tal que siguin valorades com a possibilitat professional de futur.

Amb aquest objectiu, s’ha ofert a les escoles de Cardona la possibilitat de visitar l’exposició pels alumnes de secundària, entre altres accions que es duran a terme al llarg de l’any, com ara visites a empreses.

L’exposició està repartida en dos espais concorreguts, com són la Biblioteca Municipal Marc de Cardona i el bar restaurant El Centru, a la plaça de la Fira. Es podrà visitar fins el dia 15 de juny en l’horari habitual dels dos espais.

Des de l’Agència s’aposta per la millora de l'encaix entre les necessitats de les empreses i els professionals del territori.


*Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels programes de suport al desenvolupament local, Treball als barris, i cofinançada per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%.

*L’agència és una figura de cooperació público privada en matèria de desenvolupament local, d’àmbit supramunicipal. Surt de la visió dels ajuntaments de Cardona i Solsona, l’associació d’empresaris de Cardona i l’associació d’empresaris del Solsonès de fer un pacte territorial per a la qualitat de vida de les persones a través de la millora del teixit productiu, el medi i la ocupació.


Tornar a: Maig, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat