Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2018
  5. La SSM BigHand porta l’espectacle ‘Sako’ a l'Auditori Valentí Fuster
Anar a l'inici de la pàgina

La SSM BigHand porta l’espectacle ‘Sako’ a l'Auditori Valentí Fuster

Divendres, 25 de Maig de 2018

El proper dissabte dia 26 de maig, l’Auditori Valentí Fuster de Cardona rebrà la visita de la SSM BigHand, una big band de percussió corporal liderada pel músic Santi Serratosa i amb gairebé 30 integrants. Aquesta formació només fa ús de la veu i del propi cos i fusionen tota la part rítmica de la percussió amb els moviments de la dansa a través de coreografies que connecten la persona amb el grup en una sintonia única.

L’espectacle que presentaran a Cardona, Sako, va ser estrenat al Teatre Kursaal de Manresa amb molt bona acollida i representa un nou pas en la interpretació artística i escenificació de la percussió corporal i la veu.

L’actuació s’emmarca dins dels actes organitzats pels veïns del Barri Graells de Cardona, on està ubicat el nou equipament, com a col·laboració de l’Auditori en la celebració de la seva festa.

La SSM BigHand
La SSM BigHand és la branca artística del mètode SSM (Senyalització – Seqüenciació – Música) que fa ús de la percussió corporal com a eina pedagògica i musico-terapèutica.

Partint de la base que la creativitat és una necessitat humana general i fonamental, la BigHand creu en les possibilitats de la música per afavorir uns hàbits de conducta sans i favorables dins el grup, que s’acaben integrant, per extensió, en el comportament vital del dia a dia, en un camí in crescendo per esdevenir millors persones. Per tant, es tracta d’una experiència sensorial col·lectiva que posa en evidència la fortalesa en equip. El llenguatge rítmic s’expressa amb el propi cos en una pulsació compartida; una connexió que va més enllà de la compenetració musical i es basa en valors com el respecte i l’empatia.

La formació es caracteritza per fer participar activament al públic i per sorprendre’l amb col·laboracions inesperades. Dissabte descobrirem què tenen preparat per Cardona!
Les entrades ja són a la venda i es poden adquirir per internet a www.auditoricardona.com o bé a taquilla de l’Auditori (divendres 25 de 17h a 19h o el mateix dia 26 a partir de les 20h).


Tornar a: Maig, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat