Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2018
  5. Cardona se suma a la Setmana Sense Fum amb el lema ‘Viu a sac sense tabac’
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona se suma a la Setmana Sense Fum amb el lema ‘Viu a sac sense tabac’

Divendres, 25 de Maig de 2018

El Centre d’Atenció Primària de Cardona se suma a la Setmana Sense Fum 2018 —que enguany porta per lema ‘Viu a sac sense tabac’— amb diferents activitats que pretenen motivar la població a deixar de fumar.

La primera tindrà lloc aquest diumenge 27 de maig amb la instal·lació d’un estand a la plaça de la Fira, coincidint amb la celebració del mercat setmanal. Allà, s’hi col·locarà un mural on els fumadors podran enganxar un gomet indicant el motiu pel qual deixarien de fumar (fills, diners, salut, etc.). Els fumadors també es podran fer una cooximetria (la prova que indica el nivell de monòxid de carboni que hi ha als pulmons) i es donaran xecs simbòlics amb els diners que s’estalviarien deixant de fumar. L’activitat continuarà tota la setmana al hall del CAP. És una activitat proposada i validada pel Programa Atenció Primària Sense Fum.

La següent activitat es farà dijous 31 de maig i, en aquesta ocasió, està només oberta als alumnes d’ESO de Cardona. Es farà una xerrada al teatre dels Catòlics titulada ‘El cervell adolescent’ que anirà a càrrec de Laia Cases, diplomada en Magisteri d’Educació Especial, Màster en Educació Emocional i en Benestar per la UB, Màster en Psicologia de la Comunicació i la Cognició per la UB i Postgrau en Neuroeducació per la UB. Els alumnes també podran participar en un concurs de fotos i vídeos sota el lema ‘Sense fum’.

La XIX Setmana Sense Fum se celebra a tot el país del 25 al 31 de maig. Poden trobar més informació al web oficial.


Tornar a: Maig, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat