Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2018
  5. L’Obra Social “la Caixa” aporta 8.000 euros...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Obra Social “la Caixa” aporta 8.000 euros a l’Ajuntament i a la Residència

Dilluns, 21 de Maig de 2018

L’Ajuntament de Cardona, la Residència Sant Jaume de Cardona i CaixaBank han signat recentment dos acords de col·laboració segons els quals l’Obra Social “la Caixa” aportarà un total de 8.000 euros al municipi. Els donatius es destinaran a la reparació dels danys ocasionats pel tornado que va afectar la població el 7 de gener —6.000 euros— i a la residència, on s’hi han aportat 2.000 euros que serviran per a dotar l’equipament d’un nou televisor i d’una nova rentadora.

L’acte de signatura es va fer el passat 8 de maig a l’Ajuntament de Cardona, amb l’assistència de l’alcalde i president de la Fundació de la Residència Sant Jaume, Ferran Estruch; la directora de la Residència Sant Jaume, Núria Giné; el director de Banca Institucions de CaixaBank, Juan José Jimenez Morales; el director de l’Àrea de Negocis Bages-Solsonès de CaixaBank; Albert Requena Vittori, i la directora de l’Oficina de La Caixa de Cardona, Maria Mercè Orriols Puigferrat.

L’alcalde de Cardona, Ferran Estruch, va agrair als responsables de CaixaBank la seva implicació i sensibilitat envers les necessitats del municipi, sobretot en una circumstància tan excepcional com ha estat el fenomen el tornado.


Tornar a: Maig, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat