Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2018
  5. Ja és al carrer el nou número de la revista municipal 'Més Cardona'
Anar a l'inici de la pàgina

Ja és al carrer el nou número de la revista municipal 'Més Cardona'

Divendres, 11 de Maig de 2018

El número 29 de la revista municipal ‘Més Cardona’ ja és al carrer. L’Ajuntament ja està repartint exemplars a les cases de la vila i és previst que la setmana vinent ja siguin a les llars de tots els cardonins, així com a diferents equipaments públics.

L’edició recull les principals notícies de Cardona del primer trimestre del 2018. A les primeres pàgines hi trobem quatre reportatges extensos: el que fa referència al pressupost de l’Ajuntament per aquest any, les inversions previstes i les actuacions ja realitzades; el que explica la nova Borsa de Lloguer que s’ha obert i la diagnosi sobre l’habitatge, el que repassa les dades de turisme —per primer cop s’ha sobrepassat la barrera dels 130.000 visitants— i el que es dedica al Servei Connectem de l’Agència de Desenvolupament Local de Cardona i Solsona, que conté entrevistes a usuaris que han trobat feina després de passar pel servei.

L’exemplar també inclou un recull de notícies en format més breu, un recull fotogràfic de les Caramelles i de l’arrencada de la programació cultural a l’Auditori Valentí Fuster i un espai per a l’opinió dels tres grups polítics que tenen representació al consistori.

La revista també es pot consultar on-line a través d’aquest enllaç.


Tornar a: Maig, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat