Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2018
  5. AVÍS IMPORTANT A LES ENTITATS: Canvis legals i subvencions 2018
Anar a l'inici de la pàgina

AVÍS IMPORTANT A LES ENTITATS: Canvis legals i subvencions 2018

Dimecres, 9 de Maig de 2018

L’Ajuntament de Cardona està obligat, per llei, a realitzar canvis en la tramitació que les entitats han de fer per sol·licitar les subvencions d’enguany. Per aquest motiu, detallem a continuació els principals requisits que s’hauran de complir a partir d’ara i informem també que hi haurà dues persones a l’Ajuntament que resoldran qualsevol dubte que puguin tenir les entitats. El termini per a poder sol·licitar-les finalitza el 22 de juny.


ESTATUTS AL DIA:
Per a poder sol·licitar subvencions, les entitats hauran d’estar legalment constituïdes. Això significa que han de tenir estatuts i han d’haver facilitar a l’Ajuntament les dades completes dels seus tres membres principals.


IDENTIFICACIÓ ELECTRÒNICA:
Les sol·licituds NOMÉS es podran per via electrònica. Per a poder-les tramitar, cal que un membre de l’entitat es doti d’un sistema d’identificació electrònic. Hi ha dues possibilitats:
a) IdCat Certificat
b) Certificat Digital


PASSOS PER SOL·LICITAR LA SUBVENCIÓ ON-LINE:
a) Entrar al web de l’Ajuntament
b) Anar a la pestanya ‘Ajuntament’
c) Anar a la pestanya ‘Tràmits, ordenances, reglaments i plans’
d) Clicar a ‘Tràmits Genèrics’

*O a través de l’enllaç directe (clica aquí)

e) Buscar les convocatòries de subvencions 2018. Hi ha cinc tipus de convocatòries: de Cultura, d’Esports, d’Acció Social, de Festes i d’Ensenyament
f) Descarregar tots els documents
g) Omplir-los digitalment i guardar-los a l’escriptori

*Un cop tenim els documents emplenats, cal anar al bàner de la ‘Seu Electrònica’ (a la banda dreta de la pantalla principal del web de l’Ajuntament de Cardona)

h) Clicar a ‘Tràmits Habituals’ – ‘Instància General’ (a la dreta de la pantalla)

*O a través de l’enllaç directe (clica ara a aquí)

i) En aquest moment us haureu d’identificar amb l’identificador electrònic

j) Caldrà omplir la instància genèrica i adjuntar els documents que s’han descarregat del web i omplert per part del sol·licitant a la pestanya ‘documents adjunts’


PER RESOLDRE DUBTES
Per qualsevol dubte, hi haurà dues persones de l’Ajuntament a disposició de les entitats:

Per completar dades i rebre informació sobre els estatuts poden contactar amb Anna Casanovas, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i els dimarts de 16 a 19 hores. També poden contactar-hi a través del correu participacio@cardona.cat o del telèfon 93.869.10.00.

Per rebre informació sobre com s’ha de tramitar la subvenció poden contactar amb Carme Fuentes, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i els dilluns de 16 a 19 hores. També poden contactar-hi a través del correu fuentespc@cardona.cat o a través del telèfon 93.869.10.00 (ext. 3).


*NOTA IMPORTANT: Com ja s’ha anat informant des de fa temps, han canviat les normatives per sol·licitar subvencions. Per tant, cal tenir en compte que les entitats que no estigui legalment formalitzades NO PODRAN sol·licitar subvenció o hauran de posar-se d’acord amb una altra entitat que sí que pugui demanar-la . Cal tenir actualitzada tota la documentació.


Tornar a: Maig, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat