Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2018
  5. Termini obert per a treballar de socorrista, monitor, vigilant i taquiller
Anar a l'inici de la pàgina

Termini obert per a treballar de socorrista, monitor, vigilant i taquiller

Dimarts, 8 de Maig de 2018

L’Ajuntament de Cardona ja ha obert el termini per a cobrir diferents llocs de treball per aquest estiu. En concret, es seleccionaran 3 persones per a fer de vigilants i taquillers per a les àrees d’Esports, Festes i Cultura i 4 per a fer de monitors i socorristes aquàtics a les piscines municipals. També se seleccionarà personal per a cobrir les places del Casal Multiesportiu i del Casal Esplaia’t, que van en funció dels nens que s’hi apuntin (en els anys anteriors s’han contractat entre 6 i 7 persones per al Multiesportiu i 2 a l’Esplaia’t). El termini per a presentar les sol·licituds s’acaba el proper 12 de maig.

A banda, l’Ajuntament de Cardona també ha obert el termini per a cobrir una plaça de peó de la brigada d’Obres i Serveis. En aquest cas, el termini s’acaba el 19 de maig.

Els aspirants que desitgin prendre part en les proves selectives han de presentar en el registre d’entrades de l’Ajuntament de Cardona ( Plaça de la Fira, 1, 08261- Cardona, telèfon: 93 869 10 00, horari de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores) una sol·licitud en el model oficial i normalitzat que es facilitarà gratuïtament a les dependències municipals. Els documents de convocatòria i les bases també es poden descarregar del web de l’Ajuntament a través del següent enllaç.


Tornar a: Maig, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat