Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2018
  5. Cardona ofereix un canvi de ‘look’ gratuït per promocionar el comerç local
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona ofereix un canvi de ‘look’ gratuït per promocionar el comerç local

Divendres, 4 de Maig de 2018

Els cardonins que ho vulguin tenen l’oportunitat de sotmetre’s a un servei exprés gratuït d’assessoria personalitzada amb pautes d’estilisme en roba, complements, maquillatge i pentinat. Es durà a terme aquest diumenge 6 de maig al Passeig de la Fira en el marc de la tercera edició de la iniciativa Enamora’t del teu comerç, organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cardona, a través de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, i amb la col·laboració de la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC).

Enguany l’assessorament anirà a càrrec de les estilistes i personal shoppers Montse Guals i Elisabet Olivé, fundadores de l’empresa Quémepongo. Aquesta activitat, oberta als adults, començarà a les deu del matí i s’allargarà fins a les dues del migdia. Es concep com una acció de promoció del petit comerç cardoní, en tant que els participants podran emprovar-se els articles o gaudir dels serveis dels establiments que hi prenen part, entre botigues de roba i complements, sabateries, centres d’estètica i perruqueries.

Es prioritzaran les persones que s'hagin inscrit
A més, se’ls obsequiarà amb vals de descompte dels establiments col·laboradors.
Tothom qui passi per la plaça el dia 6 al matí serà convidat a aquest canvi de ‘look’ i endur-se una foto professional de record de l’experiència. Amb tot, si es formen cues, tindran preferència les persones que s’hagin inscrit prèviament a l’activitat. Es pot fer trucant al telèfon 938692287, o bé enviant un correu electrònic a rosamaria.lanaspa@adlsolcar.cat.


Tornar a: Maig, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat