Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Gener, 2016
  5. L'Ajuntament reordena el trànsit a la Coromina pe...
Anar a l'inici de la pàgina

L'Ajuntament reordena el trànsit a la Coromina per millorar-ne la seguretat i la mobilitat

Dijous, 28 de Gener de 2016 senyalitzaciólacorominaw

La nova senyalització prioritza el sentit únic de circulació en la majoria de carrers.

L'Ajuntament de Cardona posarà en marxa aquest divendres 29 de gener una nova senyalització viària als carrers del nucli antic de la Coromina. La nova senyalització suposa la reordenació del trànsit a tot el nucli antic de la Coromina i s'ha impulsat amb l'objectiu de millorar la seguretat viària i pacificar el principals vials del nucli de la Coromina.

Per fer-ho, s'ha prioritzat el sentit únic de circulació en la majoria de carrers, fet que permet un trànsit de vehicles més ordenat i ampli i una major seguretat pels vianants. Amb la nova senyalització -que s'ha indicat per mitjà de la instal•lació de diverses senyals de trànsit- tots els carrers del nucli antic es configuren com a vies d'un únic sentit de circulació, a excepció del carrer del Bisbe Guix i el carrer St. Onofre que mantenen el doble sentit de circulació.

La resta de vials queden de la següent manera:

• Carrer Jaume Balmes: sentit únic, direcció al carrer dels Teulissos.
• Carrer dels Teulissos: sentit únic, direcció a la C-1410-Z
• Carrer de la Mel: sentit únic, direcció a la C-1410-Z, Carrer St. Jordi
• Carrer de l'Església: sentit únic, direcció al carrer dels Teulissos i antiga Crta de Manresa.


La reordenació del trànsit sorgeix de les reunions de treball que l'Ajuntament manté periòdicament amb l'Associació de Veïns de la Coromina, la qual va fer arribar aquesta necessitat. La nova senyalització ha estat validada per la Policia Local de Cardona.

La regidora de Governació i Mobilitat, Maite Barrera, confia que la nova senyalització suposarà una clara millora de la mobilitat i la seguretat vial al nucli de la Coromina i permetrà ampliar lleugerament el nombre de places d'estacionament. A més, la intenció de l'Ajuntament és avaluar el funcionament de la mesura per tal de comprovar la seva eficàcia, fer els ajustos pertinents, en cas que sigui necessari i avaluar amb l'Associació de Veïns de la Coromina, la Policia Local i els veïns i veïnes de la Coromina els resultats de la nova ordenació de trànsit a al zona.


Tornar a: Gener, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat