Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Gener, 2016
  5. L'Ajuntament de Cardona i el Consell Comarcal col....
Anar a l'inici de la pàgina

L'Ajuntament de Cardona i el Consell Comarcal col.laboraran per implantar mesures d'eficiència energètica al municipi

Divendres, 22 de Gener de 2016 convenienergia

L'Ajuntament de Cardona té la intenció d'impulsar, durant la present legislatura, diversos projectes encaminats a millorar l'eficiència energètica dels equipaments municipals, reduir la despesa econòmica en energia i contribuir a millorar la qualitat del medi ambiental al municipi.

Per fer-ho, el consistori cardoní té la intenció de signar un conveni de col.laboració amb el Consell Comarcal del Bages que disposa d'una àrea específica destinada a la prestació de suport i assessorament als municipis en aquesta matèria.

El Ple de l'Ajuntament de Cardona va aprovar ahir amb els vots favorables de l'equip de govern d'ERC, i els grups de l'oposició, CiU i PSC, la subscripció del conveni entre el consistori i el l'ens comarcal que permetrà desenvolupar diversos estudis i projectes encaminats a fomentar l’eficiència energètica i les energies renovables a Cardona.

Amb aquesta col.laboració, la regidoria de Medi Ambient de Cardona espera impulsar accions de promoció d'energies renovables locals, com la biomassa forestal. Els projectes ajudaran a mitigar els efectes negatius del canvi climàtic i aportaran noves oportunitats de generar llocs de treball en el sector, a més de contribuir al desenvolupament sostenible del municipi.


Tornar a: Gener, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat