Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Gener, 2016
  5. El V Cros Escolar de Cardona se celebrarà el 31 de gener
Anar a l'inici de la pàgina

El V Cros Escolar de Cardona se celebrarà el 31 de gener

Dijous, 21 de Gener de 2016 crosescolarw5

La Jornada inclourà també una cursa en família consistent en córrer agafats de la mà d'un pare o mare amb els seu fill o filla i una cursa popular no competitiva de 4.000 metres per a majors de 12 anys.

Escolars de diversos col·legis de la comarca del Bages participaran aquest diumenge, 31 de gener del 2016, a la cinquena edició el Cros Escolar de Cardona que organitzen l'Ajuntament de Cardona, el Consell Esportiu del Bages, la Fundació SHE i les AMPA dels quatre centres educatius de Cardona (IES Sant Ramon, Col·legi Vedruna Cardona, Col·legi Mare de Déu del Patrocini i Escola Joan de Palà), amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

La prova es realitzarà a la zona esportiva de la Coromina i s'adreça a nens i nenes de les categories que van des de P3 fins a 4rt ESO. A més dels alumnes de les escoles cardonines hi participaran també els escolars de diversos col·legis de la comarca.

La inscripció es gratuïta i la prova, que començarà a les 9:20 del matí, és puntuable per a la fase comarcal de cros dels Jocs esportius escolars de Catalunya. Les inscripcions s'han de fer complimentant el full de registre i s'han de donar al professor d'educació física de cada centre.

El Cros Escolar de Cardona s'emmarca dins les activitats de la Jornada del Cor que impulsa la Fundació SHE. La Jornada inclou també una cursa en família que es farà a les 13:10 hores consistent en córrer 1.000 metres agafats de la mà d'un pare o mare amb els seu fill o filla. També s'organitza una cursa popular no competitiva i gratuïta per adults, de 4.000 metres, en la qual hi poden participar els majors de 12 anys.

Podeu descarregar-vos el díptic informatiu al Cros Escolar clicant aquí.


Tornar a: Gener, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat