Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Gener, 2016
  5. L'Ajuntament i l'empresa Premier Comunicacions Dig...
Anar a l'inici de la pàgina

L'Ajuntament i l'empresa Premier Comunicacions Digitals aposten per reforçar la seva col.laboració

Dijous, 7 de Gener de 2016 IMG_9070w

L'Alcalde de Cardona, Ferran Estruch es va reunir la setmana passada amb el gerent de l'empresa Premier Comunicacions Digitals, Antoni Trallero, que presta el servei de televisió per cable al municipi.

La trobada, que va servir per conèixer el funcionament de l'empresa i els serveis que presta a la població, responia a la voluntat de les dues parts de mantenir una col.laboració el més estreta i fluida possible. L'alcalde cardoní va mostrar el seu interès pel model de negoci de la televisió per cable i va oferir als responsables de l'empresa "la col.laboració de l'Ajuntament en tot el que pugui ser d'ajuda".

Per la seva banda, el gerent de Premier Comunicacions Digitals, Antoni Trallero va explicar la intenció de l'empresa d'oferir novetats comercials en el futur. En aquest sentit, va avançar que l'any 2016 està prevista la comercialització de nous serveis i productes als seus clients a través de la connexió d'internet mitjançant fibra òptica.

Al terme de la reunió, a la qual va assistir també el regidor d'Urbanisme, Joan Hernàndez, l'empresa i l'ajuntament van acordar que en les properes setmanes es realitzarà un seguiment específic de la xarxa de televisió per cable amb l'objectiu de revisar-ne el seu estat i subsanar les possibles afectacions que s'hi pugui detectar. Totes dues parts es van emplaçar a seguir col.laborant per implementar el servies que s'ofereixen als veïns i veïnes de Cardona.

L'empresa PREMIER Comunicacions Digitals, amb seu a Gelida, està implantada a Cardona des de l'any 1993. En aquests anys ha prestat el servei de televisió per cable, amb diversos noms comercials, de manera ininterrompuda a Cardona i al nucli de la Coromina. Els telèfons de contacte de l'empresa són: 931318000 / 670697394.


Tornar a: Gener, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat