Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vila



Fil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Gener, 2012
  5. Cardona és present a la fira de turisme Fitur
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona és present a la fira de turisme Fitur

Divendres, 27 de Gener de 2012 Estand de Catalunya a Fitur

Cardona va ser un dels municipis presents a la Feria Internacional de Turismo-Fitur que es va celebrar del 18 al 22 de gener passats a Madrid. L’estand que Catalunya va presentar a la mostra, de 1.300 metres quadrats, aplegava una setantena de productes turístics catalans, entre ells Cardona.

La participació de Cardona a Fitur responia a la seva candidatura als premis Destins Turístics d’Excel.lència (EDEN), que concedeix la Unió Europea, i en els quals Cardona va quedar finalista en l’edició de l’any passat. A la Fira hi va assistir el tinent d’alcalde de l’Ajuntament cardoní, Josep Tristany que, a banda de promocionar la marca turística de Cardona entre el sector turístic present al certamen, es va reunir amb els responsables de la Direcció General de Turisme de la Generalitat per exposar-los futures actuacions de promoció turística de Cardona .

La presència de Cardona a la fira Fitur, la més important de l’Estat i una de les principals cites de turisme a nivell internacional, reforça la promoció turística de Cardona i consolida la proposta de turisme del municipi.


Tornar a: Gener, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat