Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Gener, 2012
  5. Ajuts a projectes empresarials
Anar a l'inici de la pàgina

Ajuts a projectes empresarials

Divendres, 20 de Gener de 2012 Microcrèdits Pimes

L’Ajuntament de Cardona ha sumat la seva participació al programa Banc de Projectes del Bages que vol contribuir al desenvolupament de noves iniciatives empresarials a través de la concessió de microcrèdits.

El programa està gestionat pel Consell Comarcal del Bages i disposa de dues línies d’ajuts. Una primera línia -dotada amb 20.000 euros- està destinada a la creació de noves empreses, mentre que la segona línia, amb una dotació de 40.000 euros, està pensada per finançar els processos de creixement o ampliació de petites i mitjanes empreses. Els microcrèdits tenen un interès zero i es poden retornar en 4 anys. El termini per a la presentació de sol.licituds finalitza el 24 de gener.

L’Ajuntament de Cardona s’ha sumat al projecte oferint informació i assessorament sobre els microcrèdits a les persones emprenedores del municipi que vulguin optar als ajuts. L’Oficina de Promoció Econòmica de Cardona serà l’encarregada d’informar sobre les característiques dels ajuts, dels requisits per accedir-hi i dels tràmits per demanar-los amb l’objectiu d’afavorir la creació d'empreses i la reactivació del teixit empresarial a la vila.


Tornar a: Gener, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat