Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Gener, 2012
  5. L’Ajuntament difon un BAN informant a la poblaci...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament difon un BAN informant a la població de les actuacions a seguir en cas de nevada

Dijous, 19 de Gener de 2012 BAN nevades

L’Ajuntament de Cardona ha publicat un BAN municipal amb les recomanacions adreçades a la població en cas que es produeixi una nevada. El BAN s’ha repartit per diferents punts del municipi en previsió de possibles nevades que puguin produir-se en els propers dies i setmanes.

Entre les recomanacions que es donen, que formen part del Pla de Protecció Civil de Cardona en cas de nevada, es demana a la població que extremi la precaució a l’hora de circular per la via pública i que s’abstingui de sortir al carrer si no és estrictament necessari. També es recomana evitar al màxim l’ús del vehicle privat i es recorda que és necessari utilitzar cadenes o altres sistemes adaptats a la conducció en condicions de neu i glaç.

Així mateix, l’Ajuntament recorda als veïns que és obligació dels propietaris o usuaris de les finques netejar la neu de les voreres de davant la finca. L’Ajuntament informa, també, que disposa d’un servei d’entrega de sal pels veïns que ho necessitin i que es pot recollir a la deixalleria municipal o a l’Ajuntament.

En cas de nevada, el Pla de Protecció Civil de l’Ajuntament de Cardona estableix com accions prioritàries la neteja de les principals vies de comunicació del municipi i l’obertura dels accessos als equipaments públics. El Pla està coordinat per l’Ajuntament i compta amb els efectius de la Policia local, la brigada municipal, l’ADF de Cardona i els voluntaris de Protecció Civil i Creu Roja. A més de retirar la neu i mantenir els accessos als edificis públics, el dispositiu de Protecció Civil s’encarrega de vetllar pel control de trànsit i la seguretat ciutadana durant el període en què es manté activitat el Pla.

L’Ajuntament de Cardona demana als ciutadans que, en cas de nevada, segueixin les recomanacions que es descriuen en el BAN. En aquest sentit, la regidora de Protecció Civil, Maite Barrera, ha apuntat que la col.laboració ciutadana és clau per gestionar amb èxit un episodi de nevada i agraeix, a l’avançada, la bona predisposició de tothom.

Telèfons d’interès:
Emergències (112) Policia Local (938684058) Ajuntament Cardona (938691000)

BAN municipal

RECOMANACIONS EN CAS DE NEVADA


Tornar a: Gener, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat