Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Gener, 2012
  5. L’Ajuntament i el Consell Comarcal adeqüen el camí de Bolsegura
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament i el Consell Comarcal adeqüen el camí de Bolsegura

Dimarts, 10 de Gener de 2012 Imatge del camí de Bolsegura

L’Ajuntament de Cardona i el Consell Comarcal del Bages han signat un conveni de col.laboració per tal de dur a terme l’arranjament del camí de Tresserres fins a Bolsegura que actualment es troba en força mal estat. A banda de millorar la seguretat i la mobilitat en aquest vial de la xarxa de camins rurals del municipi, l’actuació servirà per millorar l’accés dels vehicles d’emergència en aquesta zona forestal del terme municipal.

Les obres van començar ahir i tenen un termini d’execució de 4 setmanes. A més de l’anivellament del ferm del vial es reforçaran alguns talussos i s’eixamplaran alguns trams del camí. Les obres també inclouen la millora de la visibilitat en alguns revolts i la instal.lació de 52 metres de tanca protectora. També es millorarà el drenatge del ferm i s’hi col.locarà la senyalització viària corresponent.

El projecte d’adequació del camí ha està redactat pel Consell Comarcal del Bages que també s’encarregarà de l’execució de les obres que es realitzaran al llarg de 3,5 quilometres, entre l’estació de servei de la Coromina i Bolsegura. Les obres tenen un pressupost de 71.873 euros i estan finançades pel Consell Comarcal, que hi destina 56.523 euros i l’Ajuntament cardoní, que hi aporta 17.989 euros.


Tornar a: Gener, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat