Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2017
  5. Cap de setmana de Caramelles a Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

Cap de setmana de Caramelles a Cardona

Dimecres, 12 d'Abril de 2017 caramellesweb2017

Aquest cap de setmana la tradicional festa de les Caramelles omplirà la vila cardonina de música i ball. Les colles de caramellaires sortiran pels carrers i barris per festejar l'arribada de la Pasqua i interpretaran les cançons i balls tradicionals d’aquesta festa.

El dissabte a la tarda, els Caramellaires de Pagès cantaran pels barris de Bergús i Planès, on també es podrà gaudir del seu tradicional ball de cascavells. Ja de nit, la Coral Cardonina i l’Escolania parroquial cantaran a la Plaça Mercat i a la plaça de la Fira de baix després de la Vetlla Pasqual.

Diumenge al matí els Caramellaires de la Coromina cantaran pel nucli antic de la Coromina. A més, els Caramellaires de Pagès, la Colla Jove i els Caramellaires de la Coromina cantaran pel centre històric de la vila i a les 13:30 hores es trobaran i cantaran davant de l’Ajuntament. En acabar es cantarà la Sardana de Cardona. Durant la tarda de diumenge els Caramellaires de Pagès cantaran per Planès. Finalment dilluns al matí els Caramellaires de la Coromina cantaran per pagès.


Tornar a: Abril, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat