Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2019
  5. Cardona acull el rodatge d'un programa del grup ed...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona acull el rodatge d'un programa del grup editorial RBA i National Geographic Viajes

Dimecres, 9 d'Octubre de 2019

Cardona va acollir el passat mes de setembre el rodatge d'un projecte, “Grand Tour”, del grup editorial RBA i National Geographic Viajes i en col·laboració amb l’Agència Catalana de Turisme. Es tracta d’un concurs de sis capítols, de 5 minuts cadascun, on dos microinfluencers catalans recorren alguns indrets de Catalunya per intentar resoldre la pregunta d’“on es troben amagats els plans de l’edifici més alt del món que Gaudí volia construir a principi de segle a Nova York?” a través d’un scape-room a l'aire lliure.

A cada localització on graven, els dos concursants compten amb l’ajuda d’un ambaixador de la zona, i que en el cas de Cardona ha comptat amb l’ajut d’Àlex Tripiana, de la Fundació Cardona Històrica, per aportar-los informació d’interès turístic per tal de “resoldre el misteri” del concurs.

Durant la gravació, els dos microinfluencers, Carles Almagro i Sofia Jiménez, recorren alguns indrets de la vila, com el centre històric, el castell o la Muntanya de Sal i entorns. Per veure el seu pas per Cardona, premeu l'enllaç.

L’objectiu del concurs és donar a conèixer i promocionar el patrimoni cultural i natural de Catalunya, les experiències del turisme actiu, l’oferta gastronòmica així com la història i cultura catalana.


*A la imatge, els dos concursants en plena gravació a la Muntanya de Sal.


Tornar a: Octubre, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat