Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2015
  5. Cardona tanca amb èxit la 23a Fira de la Llenega
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona tanca amb èxit la 23a Fira de la Llenega

Dimecres, 28 d'Octubre de 2015 Firallenega15w

La Fira de la Llenega de Cardona va viure el cap de setmana passat una de les edicions més participades i amb més volum de vendes dels darrers anys. El certamen va registrar un gran nombre de visitants interessats en l'oferta de bolets i productes artesanals que oferien els diversos expositors presents a la fira.

Per la regidoria de Promoció Econòmica de Cardona, responsable de l'organització de la mostra, l'edició d'enguany ha estat molt reeixida atès el volum de vendes que van tenir els paradistes i les botigues del comerç local. A més, al llarg de tota la jornada de diumenge la vila ducal va rebre un gran nombre de visitants que van poder gaudir de les diferents propostes que oferien els comerciants, els restauradors i les entitats participen en el certamen.

La Fira de la Llenega 2015 va comptar amb una quarantena de parades de bolets i productes artesanals, activitats dedicades al món dels bolets com degustacions i exposicions de bolets,i concursos, propostes culturals, musicals i activitats infantils.


Tornar a: Octubre, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat