Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2015
  5. Cardona participa a la trobada d'agents turístics...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona participa a la trobada d'agents turístics BUY Natura, Interior, Muntanya i Pirineus 2015

Dijous, 1 d'Octubre de 2015 buytrobadaw

Cardona va ser present ahir al certamen BUY Catalunya de Natura, Interior, Muntanya i Pirineus que es va celebrar al Castell de Sant Ferran de Figueres de la mà de l’Agència Catalana de Turisme. Més de 80 operadors turístics internacionals es van donar cita a la trobada amb l’objectiu de conèixer i establir contactes comercials amb les empreses i les entitats catalanes del sector turístic presents al certamen.

Cardona va mantenir entrevistes personalitzades amb més de 20 operadors provinents de diferents mercats internacionals. Tots els operadors entrevistats van mostrar un gran interès per la destinació turística de Cardona. Alguns ja la coneixien mentre que d’altres van mostrar-se gratament sorpresos en presentar-los una destinació com Cardona, propera a Barcelona i amb una oferta turística variada i de qualitat.

El BUY Natura, Interior, Muntanya i Pirineus 2015 compleix diferents accions oferint al sector turístic català la possibilitat de reunir-se amb els millors operadors especialitzats del món. Els operadors participants se seleccionen curosament i són convidats per l’Agència Catalana de Turisme a través dels seus Centres de Promoció Turística. Ahir es van congregar a Figueres més de 80 operadors estrangers

Al llarg del dia d’avui i demà divendres els operadors participants a la trobada recorreran el territori català per viure en primera persona tot allò que ofereix el nostre país. El viatge per Catalunya acabarà a Cardona, on demà divendres 2 d’octubre a les 20 hores tindrà lloc, al Castell de Cardona, l’acte de cloenda del BUY Natura, Interior, Muntanya i Pirineus 2015.


Tornar a: Octubre, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat