Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2015
  5. El Servei Connectem de Solsona i Cardona ofereix d...
Anar a l'inici de la pàgina

El Servei Connectem de Solsona i Cardona ofereix dos tallers de recerca de feina de Globalleida

Dijous, 1 d'Octubre de 2015 dimartsfeinersw

Les sessions s’impartiran els dimarts 20 i 27 d’octubre al matí i se n’han obert les inscripcions.

El Servei Connectem de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona ofereix nous tallers per adquirir eines en la recerca de feina. Els dies 20 i 27 d’octubre arriben a Solsona els “Dimarts feiners”, una oferta formativa gratuïta organitzada i impartida pel consorci de promoció econòmica de les comarques lleidatanes Globalleida. S’adreça a la població aturada i, preferentment, als usuaris del Servei Connectem.

Els tallers es faran de dos quarts de deu a dos quarts de dotze del matí a la sala cultural de l’Ajuntament. El primer, concretament, porta per títol “Dóna’t valor. Treballa l’autoconfiança” i servirà per conèixer el nivell de confiança del propi participant i millorar-lo si està buscant feina. L’impartirà la coach en l’entorn laboral Anna Morreres.

El segon es titula “Treu partit de la teva experiència” i està pensat per a aquelles persones que han treballat molt temps en una mateixa empresa o un mateix sector i ara busquen una segona oportunitat laboral. En aquesta sessió es vol donar les claus per reactivar el talent i identificar el potencial necessari per trobar feina mitjançant la tècnica del coaching. Anirà a càrrec, en aquest cas, del màster coach certificat Gorka Bartolomé.

Hi ha la possibilitat d’assistir a una de les sessions o bé a totes dues. Les places estan limitades a una quinzena de participants. Per això es requereix inscripció prèvia. Es pot fer a través del web talent.globalleida.org/serveis/formacio, enviant un correu electrònic a serveiconnectem@adlsolcar.cat, o bé trucant al telèfon 973481009 abans del divendres previ a cada sessió.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels programes de suport al desenvolupament local i amb el finançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu.

Programa “Dimarts feiners”.


Tornar a: Octubre, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat