Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2011
  5. Demà se signa al Casal Graells el conveni de dona...
Anar a l'inici de la pàgina

Demà se signa al Casal Graells el conveni de donació de tres plànols de la Vall Salina del segle XVIII

Divendres, 28 d'Octubre de 2011 Acte donació plànols Vall Salina

La seu de l’Arxiu Històric Municipal de Cardona, al Casal Graells, acollirà demà dissabte l’acte de signatura del conveni de donació de tres plànols inèdits de la Vall Salina que la família Pascual-Gifré ha donat gratuïtament a l’Arxiu de Cardona.

L’acte serà presidit per l’alcalde de Cardona Ferran Estruch i comptarà amb la participació de Pompeu Pascual i Maria Gifré -propietaris dels tres plànols-, així com del Dr. Francesc Nadal, president de la Societat Catalana de Geografia i del director de l’Arxiu Històric Municipal de Cardona, Andreu Galera. L’acte és obert a tothom i se celebrarà a dos quarts de set de la tarda a la sala d’actes del casal Graells. Els plànols que s’incorporen al fons documental de l’arxiu de Cardona descriuen la divisió cadastral de la vall salina a mitjans del segle XVIII.

La signatura del conveni de donació dels plànols de la Vall Salina coincidirà amb la visita que farà la vila ducal la Societat Catalana de Geografia, entitat dedicada a l’estudi i divulgació geogràfica. La visita forma part del programa d’activitats formatives d’aquesta institució, filial de l’Institut d’Estudis Catalans. La delegació de la Societat Catalana de Geografia recorrerà al centre històric i visitarà el castell de Cardona i el Parc Cultural de la Muntanya de Sal.


Tornar a: Octubre, 2011

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat