Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2011
  5. L’Ajuntament es reuneix amb el sector turístic...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament es reuneix amb el sector turístic de Cardona per impulsar noves accions de promoció turística

Dimecres, 19 d'Octubre de 2011 Punt d'informació turística

L’Ajuntament de Cardona vol potenciar les accions de promoció econòmica vinculades a l’àmbit turístic de la vila ateses les possibilitats que aquest sector té en l’economia del municipi. A tal efecte, l’alcalde Ferran Estruch, acompanyat de la gerent de la Fundació Cardona Històrica i la tècnica de promoció econòmica, es va reunir ahir amb els representants d’establiments turístics de Cardona per exposar-los les línies de treball que l’Ajuntament vol impulsar en els propers anys.

A la trobada hi van assistir una vintena de professionals del sector turístic cardoní, a més dels representants de la Unió de Botiguers i Comerciants i de l’Associació d’Empresaris i va servir, també, per conèixer de primera mà les necessitats i les inquietuds del sector.

Segons va explicar l’alcalde, la intenció de l’Ajuntament és seguir impulsant actuacions de promoció turística i fer-ho desenvolupant noves estratègies que permetin millorar l’impacte econòmic del turisme que actualment té la vila. L’objectiu principal és aprofitar l’atractiu turístic del castell, la muntanya de sal o el nucli antic per tal que els visitants facin estada a la vila i aprofitin els seus recursos turístics i comercials. Finalment, Ferran Estruch va convidar als agents turístics de Cardona a mantenir una col.laboració fluida i constant amb l’Ajuntament.

A banda de valorar positivament les propostes plantejades, els assistents a la trobada van plantejar altres iniciatives de dinamització turística orientades a l’oci i a l’activitat lúdica com rutes a peu o a cavall o itineraris de natura i salut, unes propostes que els responsables municipals van veure amb molts bons ulls.


Tornar a: Octubre, 2011

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat