Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2011
  5. Els ajuntaments de Cardona i Solsona avancen futures línies de col.laboració
Anar a l'inici de la pàgina

Els ajuntaments de Cardona i Solsona avancen futures línies de col.laboració

Dimarts, 18 d'Octubre de 2011 Reunió Cardona-Solsona

Cardona i Solsona duran a terme reunions de treball periòdiques de regidors i tècnics municipals d’àrees com Promoció Econòmica, Turisme i Medi Ambient. Aquesta és una de les conclusions de la segona de les trobades bilaterals que van tenir ahir a la vila ducal els alcaldes de Cardona, Ferran Estruch, i Solsona, David Rodríguez. L’objectiu d’aquestes reunions, que solen ser de caràcter trimestral, és aprofundir en les línies de col.laboració entre les dues poblacions.

En aquest sentit, els dos alcaldes van avançar la seva voluntat d’impulsar sessions de treball conjuntes per conèixer l’experiència de cada ajuntament en els àmbits de la promoció econòmica, el turisme, el medi ambient o la prestació de serveis municipals.

La delegació solsonina que va visitar l’Ajuntament de Cardona estava formada per l’alcalde, David Rodríguez, el regidor de Promoció Econòmica, Lluís Xavier Gonzàlez i la regidora de Medi Ambient, Judit Cardona. Per la part cardonina hi van ser presents l’alcalde, Ferran Estruch, la regidora d’Hisenda, Aida Molner i la regidora de Benestar Social, Maria Elena Xixons.

Durant la reunió, la primera que es realitza a Cardona després de les eleccions municipals del passat mes de maig, les dues delegacions van avançar futures línies de treball conjunt. Estruch i Rodríguez van insistir en la necessitat de fomentar la col.laboració entre ajuntaments i van destacar la importància de valorar l’experiència acumulada per cada ens local en la gestió del serveis públics municipals.


Tornar a: Octubre, 2011

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat